Adventure - sommer


Hos Norsk Hytte Udlejning er vi med vores erfaring og mange samarbejdspartnere i stand til at tilbyde aktiviteter til efterskoleelever i løbet af sommeren. Hos Norsk Hytte Udlejning køber du ikke blot en standardpakke. Vi skræddersyr hver pakke til den enkelte efterskole. Vi sørger for en rejseplan og koordinering.

 

Alle ture fås med eller uden guider. Læs mere her. Vælger du at få guide med, har du også mulighed for at leje vores aktivitetstrailer. Læs mere her.

 

Søger du en udfordrende rejse til dine efterskoleelever, så kontakt Norsk Hytte Udlejning på post@nhu.dk, og få et uforpligtende tilbud.

 

Mulige Aktiviteter

 

Kajak

Kajakroning er en udfordring, de fleste kan lide. Med dens lille smalle form er den velegnet til både konkurrence og til oplevelser. Kajak er perfekt til elever, der allered kan ro i kajak og begyndere. Kajakroning findes på flere lokalisationer og derfor er det en aktivitet som kan inkluderes i de fleste pakker.   

 

Mountainbike

Mountainbikes er specialdesignede cykler, som er beregnet til at cykle på grusede stiger og ujævnt terræn, som f.eks. op ad bjerge og fjelde. Turen kan være både hård og udfordrende, men den giver også oplevelser for livet. Aktiviteten tilbydes flere steder og det er også muligt at leje mountainbikes.

 

Rafting

Rafting er en meget populær udendørsaktivitet, hvor der bruges oppustelige både, til at navigere på floder og elve. Dette foregår ofte på flere forskellige niveauer. Niveau 6 er det hårdeste, mens niveau 1 er det letteste. Rafting bliver ofte betegnet som en ekstremsport, på det høje niveau, mens aktiviteten på det laveste niveau ofte er god udfordring for mere uerfarne efterskoleelever. Hos Norsk Hytte Udlejning kan vi tilbyde flere niveauer, alt efter efterskolens behov. Rafting tilbydes i bl.a. i Voss og Trollaktiv, Sørlandet.

 

Klatring

Klatring er en udfordrende aktivitet som er meget brugt. Klatring kan foregå på flere forskellige måder, alt lige fra klatring på indendørs klatrevægge til udendørs fjeldklatring. Aktiviteten er hård, og det kræver styrke og vilje at nå til tops. Aktiviteten tilbydes mange steder og kan derfor indgå i de fleste pakker.

 

 


Søg ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer