Adventure - vinter


Norsk Hytte Udlejning har flere års erfaring med skirejser til det meste af norden. Denne erfaring bruger vi til at tilbyde aktiviteter til efterskoleelever på adventurelinjen. Hos Norsk Hytte Udlejning køber du ikke blot en standardpakke. Vi skræddersyr hver pakke til den enkelte efterskole. Vi sørger for en rejseplan og koordinering.

 

Ved alle vores rejser er det muligt at få en guide, der hjælper med alt lige fra at handle ind til eventuel skadestuekørsel. Læs mere her. Vælger du at få guide med, er det muligt at leje aktivitets-traileren. Læs mere her.

 

Søger du en udfordrende rejse til dine efterskoleelever, så kontakt Norsk Hytte Udlejning på post@nhu.dk, og få et uforpligtende tilbud.

 

Mulige Aktiviteter

 

Alpinski

Alpinski handler om 2 ting: styrtløb og slalom. Eleverne starter fra toppen, hvorefter de bevæger sig ned af en stejl bakke, indtil de når målet. Alpin er en sjov og udfordrende aktivitet for mange elever, hvor der tilbydes kurser til de elever, der ikke har prøvet det før. Dette er en aktivitet, som de fleste elever er vilde med, og den kan arrangeres på de fleste af vores destinationer.

 

Langrendsski

Aktiviteten langrend tager eleverne en tur gennem det åbne landskab, hvor de oplever naturen, i dens skønneste form. Langrendsski giver eleverne god motion, og derfor er denne aktivitet blandt de fleste valg. Langrendsski kan udføres de fleste steder og er meget populært blandt efterskoleelever.

Credit: Sundeved Efterskole

Credit: Sundeved Efterskole

 

 

Skydning

Skydning er en konkurrencesport. Det er en sjov, men også krævende aktivitet. Det kræver stabilt åndedræt og en klar fysik. Norsk Hytte udlejning tilbyder skydning, og denne aktivitet kan forgå på næsten alle destinationer. For at kunne arrangere skydning, kræver det, at man har lejet vores aktivitetstrailer hvilket der kan forhøres mere om ved henvendelse.

Credit: Sundeved Efterskole

Credit: Sundeved Efterskole

 

Isfiskeri

Isfiskeri er en afslappet aktivitet og er med til at skabe sammenhold. Her kan eleverne få flere timer til at gå med spænding at sidde med en fiskestang sænket ned i et hul i isen. Hos Norsk Hytte Udlejning har vi kendskab til gode søer, hvor der er fisk at fange, og derfor går eleverne sjældent tomhændet derfra. For at kunne oprette isfiskeri, kræver det leje af vores aktivitetstrailer, hvilket der kan forhøres mere om ved henvendelse.

Sneskovandring

Når vinteren er hård, er landskabet fyldt med sne, og for de fleste er det en besværlig tid. For os er det en oplagt mulighed for at prøve kræfter med naturen. Hos Norsk Hytte udlejning arrangerer vi udendørs aktiviteter, der både er en udfordring og giver oplevelser. At dyste i sneen, er for mange hårdt og krævende. For at kunne oprette aktiviteten kræver det leje af vores aktivitetstrailer, hvilket der kan forhøres mere om ved henvendelse.

Credit:  Sundeved Efterskole

Credit:  Sundeved Efterskole

 


Søg ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer