Lofsdalen


Sommer

Lofsdalen er en rolig og børnevenlig fjeldby nær Stockholm, Sundsvall og Gävle. Her finder du alt du behøver for en aktiv og mindeværdig ferie på fjeldet. Uberørt storslået natur i kombination med veldrevende anlæg for både sommer og vinteraktiviteter gør Lofsdalen til en attraktiv fjelddestination. Her kan du leje alt fra en hytte på fjeldet til en luksus Lodge, og givetvis alt derimellem  

 

Vinter

Lofsdalen er et roligt skisportssted i Härjedalen, nær Stockholm, Sundsvall og Gävle. Her er du omgivet af sneklædte fjeldtoppe. Bo sammen i hyggelige hytter med gåafstand til nyligt fremstillede skibakker, langrendsspor, restauranter og skiløb uden kø til skiliften. Her findes flere km skiløjper og scooter spor.  Tag dine ski på og følg sporene op på fjeldet.  Henled blikket på horisonten og se ud over Helags, Norge og Sonfjällets nationalpark.   

 

Ferie med børn

Alle børn har det sjovt på skiferien i Lofsdalen – her findes en masse plads at lege på.

 

Skibakkeren er børnevenlige og skiliftene er enkle at bruge. Loffe, som er Lofsdalens lilla/blå bjørneunge, danser med børnene og synger sange med dem. Han fortæller historier om snespøgelset og lær dem at kører på ski som kødboller på skibakken.

 

Om sommeren venter både badestrand og børnevenlige vandrestier. Tag en pause ved en af mange udsigtspladser, drik frisk fjeldvand direkte fra kilden og lad børnene springe foran opad fjeldet. Nyd kaffen sammen på solopvarmede sten og nyd solen som skinner hele aftenen og langt ud på natten.   

 

 Søk ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer