Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om TanumStrand

I det nordlige Bohuslän, hvor havet møder gyldne klipper, dybe skove og dramatiske vandfald, finder du TanumStrand SPA & Resort!

Uden for vinduet ligger verdens smukkeste skærgård, og hvor aktiv afslapning står øverst på prioriteringslisten. At komme til TanumStrand er ikke bare at komme til et feriested med komfortabel overnatning, god mad og frisk havluft - det er en FØLELSE.

 

Grebbestad
Velkommen til østers metropolen. Grebbestad har verdens bedste østers, det mener vi i hvert fald. Her ligger det berømte Oyster Academy, som hvert år er med til at arrangere både Oyster Day og Nordic Oyster Opening Championships. Lad dig fortrylle og gå ikke glip af at nyde både østers og bobler, når du besøger os!

 

Det var i Grebbestad, at salmesangeren og digteren Evert Taube fandt meget af sin inspiration og det er også derfor, han står som en statue på pladsen.

Grebbestad er kommunens mindste byområde, mens den hyggelige bohusi-idyl står tilbage. Den fine molepromenade i tilknytning til den travle gæstehavn, skaber liv og bevægelse og giver en ægte følelse. Her tilbydes shopping, restauranter, udendørsservering og aktiviteter for både store og små.

I tilknytning til Grebbestad ligger også Nordens største sportsbutik, Sportsshopen. Grebbestad er begivenhedernes palads og inviterer til et stort udvalg hele året rundt.

 

Overnatning

TanumStrand har 155 hotelværelser - som alle har plads til mindst 2 personer og mange til op til 4 personer.

Der er 99 hytter i området, som indbyder til at bo sammen i samme eller forskellige rum.

Hytterne har 4 eller 5 senge og er opdelt i 1, 2 eller 3 soveværelser.

Mange af værelserne har havudsigt, og alle værelser har havet i nærheden.

 

Læs mere her!

 

Historie, der var engang..

.. med tiden, nærmere bestemt i 1986 da Tanum Kommune byggede det oprindelige anlæg her samme sted, hvor vi er i dag.

Et år senere blev hotellet indviet med pomp og pragt, og en ny dejlig badeby blev født, lige uden for Grebbestad.

I 1992 skete der et ejerskifte, og ligeledes i 1997, da de norske brødre Roger og Kristian Adolfsen købte anlægget og TanumStrand blev deres første opkøb her i Sverige.

I 2001 blev den store eventhal Skagerrak indviet, som kan rumme op til 1.000 gæster på samme tid.

11 år senere, i 2012, blev 88 helt nye hotelværelser også indviet for at imødekomme den store efterspørgsel blandt fastboende gæster.

I 2016 blev den nye Latitud 58° restaurant, familiepoolen med pools og rutsjebane og SPA Horisont indviet.

I løbet af 2022 og 2023 er der foretaget en renovering på størstedelen af ​ hytterne, 70 hotelværelser, hele lobby/bar og receptionsområde.

Inden efteråret 2023 vil de resterende kahytter være renoveret, samt en renovering af DockSide udendørs spiseplads. En fremtidsplan er at udvide endnu mere for at imødekomme alle de behov, der findes.