Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om Rauland / Vierli

 

Ved indgangen til den mageløse Hardangervidda Nasjonalpark med udsyn over Totak og Lognvikvann, ligger fjeldlandsbyen Rauland og det nærliggende område, Vierli. Rauland og Vierli er omringet af smuk natur, med nærhed til befolkningscentrum på både Øst-, Syd- og Vestlandet. Beliggenheden i det traditionsrige Telemarken gør området til et yndet feriested på alle årstider.
 

Rauland og Vierli ligger i Vinje kommune, har 1500 indbyggere og ligger 700-1010 meter over havet. Vinje kommune har store friluftsområder med Hardangervidda som det største og måske mest kendte. E134 over Haukelifjell fra Drammen til Haugesund gør at Hardangervidda er et af de lettest tilgængelige højfjeldsområder i Norge.

 

Midt i denne idyl finner du Rauland Feriesenter som et fantastisk udgangspunkt for spændende oplevelser for hele familien i områderne Rauland, Vierli, Tiur og Holtardalen - sommer som vinter.

 

 

Rauland Feriesenter – Vinter

Med sine tre skiområder på ét kort; Vierli, Tiur og Holtardalen er Rauland Feriesenter/Skisenter blandt de 10 største skianlæg i Norge. Rauland Skisenter er et område med stor variation og kan skilte med en mængde nedfarter, 2 stolehejser samt flere skilifte og skibånd for de mindste. Uanset om du er lille eller stor, erfaren eller nybegynder, vil du finde udfordringer her. På Vierli finder du også et af Norges største kælkeanlæg.
 

 

 

Rauland Feriesenter – Sommer

Rauland og området omkring har meget at tilbyde! Prøv et fjeld-cruise på søen Møsvatn, nyd naturen langs Hardangervidda Nasjonalparkrute, oplev lokal håndværkskunst eller tag en tur i et varieret netværk af mærkede sommerløjper, tilpasset alle niveauer. Find fjeldstøvlerne frem, pak noget godt at spise i rygsækken og tag familien med på tur!

For de mindste kan du besøge «Barnas seter» på Vierli med norske husdyr. Her finner du også et stort legeområde med bl.a. trampoliner, hoppepuder og gynger.