Antal personer

Antal værelser

Max pris

Om myrkdalen

 

Myrkdalen Vinter

 

Skicenteret er det største på Vestlandet med 9 lifte og over 20 løjper, og har de sidste år været på listen over de mest snesikre skicentre i Europa.  

Myrkdalen er derfor blevet et yndet sted for skientusiaster. Fra de mindste som vil lege  i børneområdet, til dem som vil have velpreparerte løjper og urørt pudder.

Her finder man alt fra familievenlige grønne løjper, ski cross løjpe, terrænpark med forskellige elementer til mere krævende terræn for viderekomne. Løjperne er brede og overskuelige.

Myrkdalen er derfor et perfekt sted at lærer at stå på ski.

I tilknytning til skicenteret findes også en preparerte langrennsløyper, 5 km lysløjpe og et fantastisk område for fjeld- og topture.

 

Myrkdalen fjellandsby
I Myrkdalen fjellandsby finder man nu Myrkdalen Hotel med 112 rum, det største skicenter på Vestlandet, skiskole og ny sportsbutik med skiudlejning i «Torggarden»  - et lejlighedsbyggeri lige ved hotellet.

Du kan også bo i lejligheder og hytter af høj standard i fjellandsbyen. Her er åben hele året og her tilbydes en række aktivitetet, både vinter- og sommer.

 

Beliggenhed:
Myrkdalen ligger i den nordlige del af Voss Kommune, bare to timer fra Bergen og Flesland Internationale lufthavn.

 

Læs artiklen "Norsk skisportssted er som at gå gennem klædeskabet og ind i Narnia" fra Politiken her

 

Se artikel om Voss  / Myrkdalen her

 

Læs mere under Aktiviteter - Vinter

 

 

 

Myrkdalen sommer

 

Er du ude efter en aktiv familieferie, så er Myrkdalen det helt perfekte sted for din familie. 

Her er et stort udbud af aktiviteter for børn og familier. Prøv feks. kræfter med bike parken, tag en tur i havkajak eller prøv en vandretur på fjeldet med betagende udsigt. 

 

Læs mere under Aktiviteter - Sommer her!