Trysil

Trysil


I Trysil kan hele familien tage liften sammen op til toppen og derfra vælge forskellige pister med varierende sværhedgrad ned igen. I Trysil findes alle pistefarver, alle perfekt præparerede. Dette gør det endnu nemmere at stå på ski sammen.

 

 

Trysil Skipass giver adgang til 68 pister og 30 lifter.

Børn 0-6 år kører gratis hvis de bruger hjelm. Trysil er ét stort skiområde. Tre sider af fjeldet er bundet sammen af lifter og pister. Hvis man skal fra den ene side til den anden, går det hurtigst med Hesten og Kanken lifterne, hvilke vil bringe dig 1.100 meter over havets overflade. Fra toppen kan du se milevis omkring.
Trysil har en af Norges største og bedste terrænparker. Ferien i Trysil skal også være sjov for børnene. For at sikre at skiløbet er så sikkert og sjovt som muligt, er der etableret tre store børneområder, hvor børnene kan boltre sig i trygge omgivelser. Alle børnepister flader ud for enden og lifterne er nemme at tage, også for de mindste. Valle og hans venner er ude på pisterne hele vinteren og finder på masser af sjov. Det er også muligt at få passet ungerne nogle timer og skiskolen tilbyder flere kurser for de mindste skiløbere.