Covid-19 - Rejseinformation


Corona-situationen betyder, at du sikkert har en masse spørgsmål.
Norsk Hytte Udlejning vil naturligvis bestræbe sig på at gøre alt hvad vi kan, for at håndtere situationen bedst muligt for dig som gæst. Vi anbefaler at du også kontakter dit forsikringsselskab for vilkår omkring rejseforsikring og afbestillingsforsikring.
Det er svært at spå, især om fremtiden, men med udviklingen indtil videre, forventer vi en nogenlunde normal forår/sommer 2021 - med de restriktioner som Corona nu engang medfører med afspritning, afstand m.m.

 

 

BEMÆRK vinter 2020/2021 opdatering 08.02.21

Grundet den igangværende Corona-epidemi, træder force majeure reglen ud af kraft, da pandemien ikke længere kan betegnes som en uforudset situation. Vælger du alligevel at booke ophold i Norge eller Sverige, sker dette på eget ansvar og retten til at få det indbetalte beløb refunderet, bortfalder.

 

Dette er gældende for nye bookinger foretaget fra 26. oktober 2020. 

 

For gæster som har foretaget booking før 26/10 til denne vinter, bliver du kontaktet af vores rejsekonsulenter og tilbudt en Voucher/tilgodebevis på indbetalt depositum. Du skal ikke indbetale restbeløb hvis dit ophold skal afvikles inden 1. maj 2021 før du får besked fra vores bogholderi at rejsen kan gennemføres.

 

Hvis du er bosat i Norge eller Sverige og ønsker at booke i eget land, da gælder de almindelige lejebetingelser.

 

 

Her kan du følge opdaterede rejsevejledninger:

 

UDENRIGSMINISTERIET's side.

Rejsevejledning til Norge

Rejsevejledning til Sverige

 

Registreringspligt ved indrejse i Norge

 

Registreringsskema 

 

 

 


Søg ferie / Online booking

Land:
Område:
Periode:
Startdato:
Personer