Spidsbergseter Resort Rondane

 

Placering
Spidsbergseter Resort Rondane er omgivet af uforglemmelig natur med Rondane Nasjonalpark som nærmeste nabo. Dette ligger op til bl.a. vandringer og sykkelturer gennem det afstressende landskab.

I vintersæsonen finder du lige udenfor døren milevis af langrendsspor. Derudover ligger Spidsbergseter Skisenter som er perfekt for en dag på alpint.
 
Faciliteter
Hotellet har bl.a. fokus på afslapning og tid til at nyde stilheden.  Hotellet har flere flotte spisesaler, blant annet ”Nordlyset” der inkludere en oplevelsesværdig glashus men panoramaview utover fjellene. Derudover findes der små og store saloner, bistro, bar, aktivitetslokale, badeanlæg og gavebutik. Badeanlæg og aktivitetslokale indebærer bl.a. svømmebassin, sauna, jacuzzianlæg, steambad og klartrevæg. Spidsbergseter har “Verdens eneste Aquavitfjøs”, hvor der kan vælges mellems 75 sorter af “Livets vand”. I baren “Låven” spilles der til tider levende musik som byder inn til dans.
 
Værelser
Hotellet rummer 60 værelser, 16 fjellsuiter og 9 komfortable hytter. Alle værelser har WC, bad og TV.
Fjellsuiterne er 35 m2 har to soverum med bade, fællesrum samt balkon med udsigt over løjper og landskab. Pension kan tilvælges.
Hytterne er 50 m2 med to soverum, bad og WC, stue med pejs, TV og fuldt udstyret køkken. 

 

Priser

Kontakt vore rejsekonsulenter pr. mail post@nhu.dk el. tlf.: (+45) 96 17 01 11.for priser. 

De hjælper gerne med at finde det helt rigtige ophold til dig.

 

 
 

Værelse Fjellsuite Hytte

 


Kontakt vore rejsekonsulenter pr. mail post@nhu.dk el. tlf.: (+45) 96 17 01 11.

 

Se storhytter

Se eksklusive hytter