Placering
Hotel Ullensvang ligger idyllisk på solsiden af Sørfjorden ved Hardangerfjorden med den majestætiske Hardangervidda i ryggen. Dette giver et fantastisk udgangspunkt for udflugter, bl.a. vandringer gennem unik kultur og naturlandskab, Ullensvang Kirke og Hardangerbroen fra 2013, der giver færgefri ankomst fra Bergen med en total rejsetid på 2 - 2,5 timer. 

 

Faciliteter
Hotellets varemærke er det imponerende Ullensvang Bad, hvorfra man kan nyde udsigten over fjorden. Ullensvang Bad består af moderne indendørs- og udendørs badefaciliteter samt Europas længste svømmekanal på 88 meter. Alt sammen er opvarmet og kan benyttes hele året.

I hotellets bar kan du opleve live musik. Gratis træningsrum er tilgængeligt, og du har mulighed for at tilkøbe diverse sportsaktiviteter. Hotellet tilbyder flere sale, herunder spisesal med en kapacitet på op til 600 personer. Der findes også a la carte restaurant, lobbybar og en vinkælder, hvorfra der serveres øl, vin og "Hardangercider". Hotellet er handicapvenligt.  

 

Værelser
Hotellet rummer 168 værelser i kategorierne: standard-, familie- og deluxværelser samt juniorsuiter og suiter. Alle rum er udstyret med hårtørrer, TV med radio, trådløst internet og minibar. De fleste værelser har badekar.

 


           

Standard Suite Swimmingpool

Vinkælder

Restaurant

Terasse


 

Kontakt vore rejsekonsulenter pr. mail post@nhu.dk el. tlf. (+45) 96 17 01 11